Nyt mode website er netop åbnet i Danmark

Så blev det tid til at det nye fashion website åbnede i Danmark. Navnet får du lige om lidt – for først lige se på hvad der gør dette site ekstra interessant, sammenlignet med de andre muligheder der er på nettet.

Hvad er det der gør det her fashion site skulle være anderledes end de andre?

Det er faktisk helt enkelt: Frem for at det er nødvendigt at kigge på alle hjemmesider kan du slippe af sted med blot at kigge på ModeKup.dk – for her bliver alt samlet, så du på den måde blot skal se et sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Men hvorledes kan det fungere?

ModeKup har været så snedige at samle alle varer fra de største fashionsites, såsom Stylepit, Boozt, Zalando osv.. Det gør at du sparer din tid, og kan finde alt som du skal bruge samme sted, så du slipper for at skulle at hoppe rundt på mange sider.

Kan man så købe direkte gennem ModeKup.dk?

Det kan man dog ikke, for det er stadig selve fashionsiderne som står for den del. Det smarte som ModeKup.dk i stedet gør er, at få samlet alle de her helt utroligt mange produkter, så du på samme side kan se alle fashionvarer og mode. Det eneste du skal er blot at klikke på enten billederne eller knapperne, og så bliver du videresendt direkte over til produktet hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan man høre mere om det her formidable mode website?

Sjovt du spørger – for ModeKup er også meget til stede på social media så som Pinterest, Facebook og Google+. Du finder dem ved blot at søge efter dem på ModeKup eller ModeKup.dk.

Hvis jeg gerne vil i kontakt med skaberne af websitet – hvordan kommer man så det?

Vil du fx annoncere på siden, give ris og ros eller lignende, så skal du bare gå over til deres kontakt-side. Her kan du sende en mail direkte til de som har lavet siden.

Lad os høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *