4 mest populære bilmærker i Danmark

På udkig efter en ny bil? Det kan vi hjælpe dig med. For når du har læst denne artikel, så er du meget klogere på, hvilke mærker, vi vælger i Danmark.

Det vil måske overraske dig, måske ikke.

Mærke Antal indregistreret Markedsandel
Peugeot 12.705 10,3 pct.
Toyota 9.254 7,5 pct.
Renault 7.992 6,5 pct.
Ford 7.319 5,9 pct.

Her kan du se de mest populære. Nu vil vi gennemgå dem, så du kan kende forskellen.

Peugeot

Det skyldes mest af alt deres små biler. Peugeot 106 og andre modeller kører ofte på vejene, og det kan vi sikkert takke prisen. For den er virkelig i bund, og mange kan lide deres design.

Toyota

Flere og flere vælger en Toyota. De har også flere billige mærker. Deres mest populære variant, det ved vi ikke, men vi gætter på, at det er Yaris, som kører overalt i Danmark.

Renault

Det franske mærke ligger nr. 3, måske overraskende nok, et lille stykke foran Ford. De er kendte for mange forskellige biler.

Ford

Ford har deres Ford Ka, ellers har de ikke mange andre små modeller. De har mange stationcars, som de måske er mere kendte for. Desuden har Ford kørt mange gode anderledes reklamer, som måske har givet dem dette ryk foran konkurrenterne.

Når du løber en bil, skal du også købe ekstra udstyr. Meget af alt dette er noget bilforhandleren og sælgeren tjener ekstra godt på. Du skal være opmærksom, ellers kommer du til at betale for meget.

Hvis du er lidt vaks, så køber du ikke hos bilforhandleren, men når du har din bil leveret, så går du på nettet og søger efter det du mangler.

Alufælge er et perfekt eksempel

Hvis du køber en BMW 5 Serie, vil han med sikkerhed prøve at sælge et par alufælge. Sig nej. Deres priser er høje, og du vil have vært ved at få dem i bund. Kig i stedet på nettet, hvor du hurtigt og nemt kan finde mange forskellige alufælge og til rigtig gode priser.

Udvalget af alufælge er måske ikke særlig stort hos forhandleren, men på nettet er det meget stort.

Alufælge er den lille tilføjelse, som kan løfte din bil til et nyt niveau. De standard fælge er ikke noget særligt, vil mange mene.

Det var de afsluttende ord. Find dig den bil, der passer til dit budget og falder i din smag. Når det er gjort, så køb ikke mere hos bilforhandleren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *